R2fk odtwarzanie starych danych
Moderatorzy: sławek, Mariusz, Moderator
R2fk odtwarzanie starych danych
Witam, potrzebuje pomocy w odtworzeniu danych w starym R2fk wersja 2.09. archiwum mam ale dane sie nie wczytują.. Czy ma ktoś namiar na informatyka z Resetu, który by mi oczywiście odpłatnie pomógł?
Re: R2fk odtwarzanie starych danych
Dzień dobry,
potrzebują Państwo instalator programu R2Fk w wersji 2.09, czy taki Państwo posiadają ? Do bieżącego instalatora dostępnego na naszej stronie nie da się wczytać danych (pliku archiwum) z wersji 2.09.
Na jakiej wersji programu wczytywany jest plik archiwum (Pomoc=> O programie ostatnia linijka jak na zrzucie poniżej)?
Jaki jest błąd/problem z wczytaniem pliku archiwalnego?
potrzebują Państwo instalator programu R2Fk w wersji 2.09, czy taki Państwo posiadają ? Do bieżącego instalatora dostępnego na naszej stronie nie da się wczytać danych (pliku archiwum) z wersji 2.09.
Na jakiej wersji programu wczytywany jest plik archiwum (Pomoc=> O programie ostatnia linijka jak na zrzucie poniżej)?
Jaki jest błąd/problem z wczytaniem pliku archiwalnego?
- Załączniki
-
- image.png (115.21 KiB) Przejrzano 3848 razy
Witam, posiadam zainstalowany stary program wersja 2.09.. jednak nie odtwarza on pliku archiwum, który zrobiłam parę lat temu. Tzn plik się wgrywa ale brak danych firmy.
W spisie pojawiają się firmy ale w kartotekach nie ma danych. Czy wersja 2.09 R2FK również miała bazę danych w sql??
Dzień dobry,
Jeśli po odtworzeniu archiwum widoczne są firmy, a nie ma danych tzn., że archiwum zostało źle wykonane, w pliku archiwum są tylko Dane ogólne bez Danych firm(Dane firmy(1); Dane firmy(2) ..itp).
Wersja 2.09 R2FK nie miała bazę danych w sql, tylko na Paradox'ie.
Jeśli po odtworzeniu archiwum widoczne są firmy, a nie ma danych tzn., że archiwum zostało źle wykonane, w pliku archiwum są tylko Dane ogólne bez Danych firm(Dane firmy(1); Dane firmy(2) ..itp).
Wersja 2.09 R2FK nie miała bazę danych w sql, tylko na Paradox'ie.
Dziękuję za informację, a czy jest jakaś szansa na odzyskanie danych z tej bazy Paradox?