F4 - koszty dot. samochodów

Napisz jakie masz sugestie oraz pytania odnośnie działania programów R2fk, R2księga, R2środki, R2środkiPRO i R2środkiSBO. Możesz tu także zgłaszać wszelkie błędy, usterki czy nieprawidłowości nieopisane w części FAQ, z którymi spotkałeś się podczas pracy z programami.

Moderatorzy: sławek, Mariusz, Moderator

Paulina404
Posty: 45
Rejestracja: śr, 22 lipca 2020 16:39

F4 - koszty dot. samochodów

Post autor: Paulina404 » sob, 22 maja 2021 15:37

W jaki sposób można przejść za pomocą klawiatury na wybór stawki VAT w oknie "Samochód (F4)"? Męczę się z tym od wielu miesięcy i do tej pory nie osiągam sukcesów... :)
cris.friday
Posty: 22
Rejestracja: ndz, 30 września 2018 12:50

Re: F4 - koszty dot. samochodów

Post autor: cris.friday » ndz, 23 maja 2021 11:31

również chętnie się dowiem, bo wszystko próbowałem i przeskakuje kursor zawsze pomijając stawkę :?
Awatar użytkownika
sławek
 
Posty: 705
Rejestracja: pn, 03 marca 2008 11:11
Lokalizacja: RESET2 Oprogramowanie sp. z o.o. sp.k.
Kontakt:

Re: F4 - koszty dot. samochodów

Post autor: sławek » śr, 26 maja 2021 10:05

Faktycznie, brakuje możliwości zmiany stawki przy użyciu klawiatury (konieczne jest kliknięcie myszą). Poprawimy przy jednej z najbliższych okazji.
Paulina404
Posty: 45
Rejestracja: śr, 22 lipca 2020 16:39

Re: F4 - koszty dot. samochodów

Post autor: Paulina404 » śr, 26 maja 2021 11:32

Super, wielkie dzięki :)
lgorek
Posty: 141
Rejestracja: śr, 28 lutego 2018 15:54

Re: F4 - koszty dot. samochodów

Post autor: lgorek » śr, 09 czerwca 2021 14:16

To ja się spytam kiedy będzie można wskazać domyślny pojazd. Jak również aby program pamiętał i wyświetlał pojazdy tylko użytkowane w wybranym okresie, bo obecnie to jest masakra ptaszek zaznaczony a dalej są wszystkie wyświetlane. Zmienimy w jednym miesiącu przejdziemy do następnego i już nie działa.
Awatar użytkownika
sławek
 
Posty: 705
Rejestracja: pn, 03 marca 2008 11:11
Lokalizacja: RESET2 Oprogramowanie sp. z o.o. sp.k.
Kontakt:

Re: F4 - koszty dot. samochodów

Post autor: sławek » śr, 07 lipca 2021 8:45

Na najnowszej wersji w obu przypadkach program powinien działać już lepiej.
ODPOWIEDZ