Nieobecności w historii zatrudnienia pracownika

Napisz jakie masz sugestie oraz pytania odnośnie działania programów R2płatnik, R2płatnikPRO, R2płatnikSBO. Możesz tu także zgłaszać wszelkie błędy, usterki czy nieprawidłowości nieopisane w części FAQ, z którymi spotkałeś się podczas pracy z programami.

Moderatorzy: sławek, Mariusz, Moderator

Beania
Posty: 94
Rejestracja: wt, 04 lutego 2014 13:32
Lokalizacja: Olsztyn

Nieobecności w historii zatrudnienia pracownika

Post autor: Beania » pt, 24 czerwca 2022 14:07

Całkowicie rozsypała się tabelka, w której wprowadza się nieobecności w historii zatrudnienia pracownika...
http://www.reset2.pl/Service_pro/RPlatn ... 50400r.htm

Proszę o poprawienie.
Beata
Beania
Posty: 94
Rejestracja: wt, 04 lutego 2014 13:32
Lokalizacja: Olsztyn

Re: Nieobecności w historii zatrudnienia pracownika

Post autor: Beania » pt, 24 czerwca 2022 14:51

Uff... kliknięcie prawym i "przywrócenie domyślnych kolumn" załatwiło sprawę. Sorki ale przyznam, że to przypadek. Ale się udało :)))
Awatar użytkownika
TomekL
 
Posty: 136
Rejestracja: czw, 24 sierpnia 2017 9:40
Lokalizacja: SYMFONIA sp. z o.o.
Kontakt:

Re: Nieobecności w historii zatrudnienia pracownika

Post autor: TomekL » pt, 01 lipca 2022 13:59

Beania pisze:
pt, 24 czerwca 2022 14:51
Uff... kliknięcie prawym i "przywrócenie domyślnych kolumn" załatwiło sprawę. Sorki ale przyznam, że to przypadek. Ale się udało :)))
Zdarza się, w razie czego ta metoda działa w każdym oknie, jeśli rozjadą się kolumny w tabelce - tak samo działa opcja ustawień domyślnych w Ustawieniach okna ;)
Beania
Posty: 94
Rejestracja: wt, 04 lutego 2014 13:32
Lokalizacja: Olsztyn

Re: Nieobecności w historii zatrudnienia pracownika

Post autor: Beania » wt, 19 lipca 2022 9:47

TomekL pisze:
pt, 01 lipca 2022 13:59
Beania pisze:
pt, 24 czerwca 2022 14:51
Uff... kliknięcie prawym i "przywrócenie domyślnych kolumn" załatwiło sprawę. Sorki ale przyznam, że to przypadek. Ale się udało :)))
Zdarza się, w razie czego ta metoda działa w każdym oknie
Niestety nie działa w oknie Umowy zlecenia (przy podziale kwoty wynagrodzenia na raty). Pod prawym przyciskiem myszy mam 'Uaktualnij rejestr godzin'. Nie mogę przywrócić domyślnych kolumn a nie chcę tego robić w Ustawieniach dla wszystkich okien. Czy nie można by tego poprawić, żeby było, jak kiedyś, normalnie?
Awatar użytkownika
TomekL
 
Posty: 136
Rejestracja: czw, 24 sierpnia 2017 9:40
Lokalizacja: SYMFONIA sp. z o.o.
Kontakt:

Re: Nieobecności w historii zatrudnienia pracownika

Post autor: TomekL » czw, 21 lipca 2022 16:04

W takim wypadku w samym oknie z umowami zlecenie proszę kliknąć w guzik Ustawienia okna i tam wybrać "Domyślne" - to przywróci kolumny tylko w tym oknie.
Beania
Posty: 94
Rejestracja: wt, 04 lutego 2014 13:32
Lokalizacja: Olsztyn

Re: Nieobecności w historii zatrudnienia pracownika

Post autor: Beania » pn, 25 lipca 2022 9:41

Dziękuję :)
ODPOWIEDZ