urlop wypoczynkowy niepełnosprawny www

Napisz jakie masz sugestie oraz pytania odnośnie działania programów R2płatnik, R2płatnikPRO, R2płatnikSBO. Możesz tu także zgłaszać wszelkie błędy, usterki czy nieprawidłowości nieopisane w części FAQ, z którymi spotkałeś się podczas pracy z programami.

Moderatorzy: sławek, Mariusz, Moderator

COPK
Posty: 14
Rejestracja: pn, 18 stycznia 2021 9:36

urlop wypoczynkowy niepełnosprawny www

Post autor: COPK » wt, 15 czerwca 2021 9:32

Dzień dobry,
zatrudniamy osoby niepełnosprawne, które dziennie pracują po 7 godzin. Utworzyłam oddzielny kalendarz dla osób niepełnosprawnych w 7 godzinnym dniem pracy. W systemie administrator widzi urlopy w "pełnych" dniach. Jednak Pracownik logując się przez moduł www widzi swoje dni jakby w przeliczeniu na 8 godzinne. Zamiast np 6 dni ( 7 godzinnych) widzi 5 dni i 2 godz.
Awatar użytkownika
KrystianSz
 
Posty: 93
Rejestracja: wt, 28 listopada 2017 14:33
Lokalizacja: RESET2 Oprogramowanie sp. z o.o. sp.k.
Kontakt:

Re: urlop wypoczynkowy niepełnosprawny www

Post autor: KrystianSz » śr, 16 czerwca 2021 8:52

COPK pisze:
wt, 15 czerwca 2021 9:32
Dzień dobry,
zatrudniamy osoby niepełnosprawne, które dziennie pracują po 7 godzin. Utworzyłam oddzielny kalendarz dla osób niepełnosprawnych w 7 godzinnym dniem pracy. W systemie administrator widzi urlopy w "pełnych" dniach. Jednak Pracownik logując się przez moduł www widzi swoje dni jakby w przeliczeniu na 8 godzinne. Zamiast np 6 dni ( 7 godzinnych) widzi 5 dni i 2 godz.
Czy korzystają Państwo z wersji 3 czy wersji 10 portalu WWW?
COPK
Posty: 14
Rejestracja: pn, 18 stycznia 2021 9:36

Re: urlop wypoczynkowy niepełnosprawny www

Post autor: COPK » śr, 16 czerwca 2021 9:50

R2płatnikPRO w.3.3x
a czy jak mamy wersję programu 10 to możemy też przejść z wersję portalu na 10?? Jak to zrobić?
Awatar użytkownika
KrystianSz
 
Posty: 93
Rejestracja: wt, 28 listopada 2017 14:33
Lokalizacja: RESET2 Oprogramowanie sp. z o.o. sp.k.
Kontakt:

Re: urlop wypoczynkowy niepełnosprawny www

Post autor: KrystianSz » śr, 16 czerwca 2021 11:14

COPK pisze:
śr, 16 czerwca 2021 9:50
R2płatnikPRO w.3.3x
a czy jak mamy wersję programu 10 to możemy też przejść z wersję portalu na 10?? Jak to zrobić?
Należy zatrzymać i odinstalować usługę WWW w wersji 3, następnie pobrać wersję 10 https://reset2.pl/Service_pro/RPlatnik10/10.0/www.exe

Wykasować zawartość katalogu WWW i wypakować nową wersję, zainstalować usługę i ją uruchomić.
ODPOWIEDZ